light bulb icon
Hurtig levering
light bulb icon
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
light bulb icon
4.3/5 Trustpilot
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Hurtig levering
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
4.3/5 Trustpilot
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Services
Kunder
Viden
Bæredygtighed
Kontakt

FSC Forest Week 21.-27. September 2024

Hos Boxon er vi stolte af at deltage i FSC Forest Week, en global kampagne, der har til formål at fremhæve vigtigheden af bæredygtigt skovbrug og ansvar i produktionen af emballage. Sammen med over 1.200 FSC-certificerede virksomheder verden over vil vi vise, hvordan bevidste valg kan bidrage til at beskytte verdens skove og de økosystemer, der er afhængige af dem.

At vælge FSC-certificerede produkter betyder, at vi bidrager til at bevare biodiversiteten og sikre fremtidens skove gennem ansvarligt skovbrug. Som Certificate Holder er vi hos Boxon engageret i at tilbyde vores kunder bæredygtige emballageløsninger, der gavner både miljøet og samfundet.

Linje

Hvorfor vælge FSC-certificerede produkter fra Boxon?

Ved at vælge FSC-certificerede produkter tager både vi og vores kunder et vigtigt skridt mod en mere bæredygtig fremtid. Her er nogle af fordelene ved at vælge FSC:

  • Bæredygtighed: Sikrer, at materialer kommer fra ansvarligt forvaltede skove
    Markedsfordel: Tiltrækker bevidste kunder, der søger bæredygtige løsninger.
  • Overholdelse: Opfylder miljølove og standarder.
  • Forstærket brand: Forbedrer virksomhedens ry som en miljøansvarlig aktør.
  • Gennemsigtighed i forsyningskæden: Skaber troværdighed og gennemsigtighed omkring materialernes oprindelse.
  • Socialt ansvar: Fremmer etiske metoder inden for både skovbrug og arbejdsforhold.

Læs mere om FSC-certificering
Læs blogindlæg om FSC
Linje

Hvordan kan din virksomhed bidrage?

Hvis din virksomhed allerede har et FSC-certifikat, er der flere måder, du kan engagere dine medarbejdere og kunder til at sprede budskabet om bæredygtigt skovbrug:

  • Del jeres engagement: Fortæl jeres kunder og samarbejdspartnere om jeres arbejde for at beskytte skovene ved at sprede information om FSC Forest Week.
  • Vis FSC-certificeringen: Tilføj FSC-logoet til jeres produktsider online, så jeres kunder nemt kan identificere de FSC-certificerede produkter, I tilbyder.
  • Tilbyd træning: Sørg for, at alle i organisationen forstår vigtigheden af FSC-certificering gennem skræddersyet træning, så I kan fortsætte med at drive virksomhedens bæredygtighedsarbejde fremad.

Vil du vide mere om vores bæredygtige sortiment eller have hjælp til at gennemgå jeres emballageløsninger? Tøv ikke med at kontakte os – vi hjælper jer gerne med at tage næste skridt mod en mere bæredygtig fremtid.

Kontakt os
Læs mere om FSC Forest Week
Tom række
Linje
loading symbol