light bulb icon
Hurtig levering
light bulb icon
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
light bulb icon
4.3/5 Trustpilot
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Hurtig levering
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
4.3/5 Trustpilot
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Services
Kunder
Viden
Bæredygtighed
Kontakt

UN Women Empowerment Principles

2024-10-10

For at støtte ligestilling har vi underskrevet FN’s Women Empowerment Principles!

Vi er stolte af at kunne meddele, at vi har underskrevet FN’s Women Empowerment Principles (WEPs), som er etableret af UN Women og FN's Global Compact. Ved at underskrive principperne forpligter vi os til at fremme ligestilling, både i virksomheden og i overensstemmelse med FN’s Agenda 2030.

Historisk set er emballage- og procesindustrien blevet opfattet som mandsdomineret, og præcis som i mange andre brancher er kvinder underrepræsenteret i lederroller.

Hos os er der sket en mærkbar forandring, og vi har gjort fremskridt for at øge ligestilling og inklusion både på ledelsesniveau og blandt vores medarbejdere. Denne forandring har været afgørende for at få forskellige perspektiver og erfaringer, hvilket driver innovation og beslutningstagning.

Linje

WEPs er retningslinjer, der styrker kvinders position på arbejdspladsen, i markedet og i samfundet. Principperne viser virksomheder, hvordan de kan bidrage og arbejde for ligestilling og økonomisk udvikling ved at styrke kvinders rettigheder og muligheder.

Princip 1: Etabler højeste lederskab for ligestilling

Princip 2: Behandl alle kvinder og mænd retfærdigt på arbejdet – respekter og støt menneskerettigheder og ikke-diskrimination

Princip 3: Sikr sundhed, sikkerhed og trivsel for alle kvindelige og mandlige medarbejdere

Princip 4: Fremme uddannelse, træning og professionel udvikling for kvinder

Princip 5: Implementer forretningsudvikling, forsyningskæde og markedsføringsmetoder, der styrker kvinder

Princip 6: Fremme ligestilling gennem samfundsinitiativer og påvirkningsarbejde

Princip 7: Mål og rapportér offentligt om fremskridt for at opnå ligestilling

Linje

quote_37x26.png Vi anerkender, at ligestilling er nøglen til bæredygtig forretningsudvikling, og vi er stolte af at have forpligtet os til at følge principperne for kvinders empowerment. Ved hjælp af værktøjer som WEPs Gap Analysis Tool kan vi måle og overvåge vores præstation i forhold til ligestillingsmål og fremme gennemsigtighed og ansvarlighed," siger Pia Jeppsson, administrerende direktør for Boxon Group.

quote_37x26.png Dette demonstrerer vores urokkelige engagement i at fremme ligestilling og skabe et mangfoldigt, retfærdigt og inkluderende arbejdsmiljø for vores medarbejdere og i vores forsyningskæde."

 

Tilbage
Læs mere om WEPs
loading symbol