light bulb icon
Hurtig levering
light bulb icon
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
light bulb icon
4.3/5 Trustpilot
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Hurtig levering
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
4.3/5 Trustpilot
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Services
Kunder
Viden
Bæredygtighed
Kontakt

Innovative støddæmpende løsninger

Beskyt dine produkter med støddæmpende materialer og maskiner

At beskytte produkter under transport er afgørende for at reducere skader og øge kundetilfredsheden. Skader på varer kan føre til dyre reklamationer og påvirke både loyaliteten over for dit brand og din rentabilitet. For at undgå disse problemer, samtidig med at du optimerer dine emballageprocesser, tilbyder vi innovative støddæmpende løsninger, der kombinerer bæredygtighed og effektivitet.

 

Linje

Udfordringen med beskadiget gods

Hver gang et produkt beskadiges under transport, øges både de økonomiske og miljømæssige omkostninger. Ved at anvende det rigtige støddæmpende materiale kan du sikre, at dine produkter kan modstå stød og vibrationer, der kan opstå under transport og håndtering, uanset om det er skrøbelige produkter, elektronik eller tunge genstande.

 

Linje

Støddæmpende materialer fra Boxon – bæredygtige og pålidelige

Vi tilbyder et bredt sortiment af støddæmpende materialer, der er designet til at imødekomme forskellige behov og krav. Her er nogle eksempler:

  • Luftpuder – En fleksibel, genanvendelig løsning, der udfylder tomrum i emballagen og forhindrer, at produktet bevæger sig. En bæredygtig måde at beskytte produkter i forskellige størrelser på. Produceres desuden direkte på stedet. Læs mere om vores luftpuder her.

  • Boblefolie – En alsidig og effektiv beskyttelse mod stød og vibrationer for skrøbelige produkter som glas og elektronik. Det kan også genbruges og fås i forskellige formater. Udforsk vores sortiment af boblefolie her.
  • Foam – Tilpasser sig perfekt til produkter med uregelmæssige former og giver overlegen beskyttelse mod stød og vibrationer. Foam giver også fremragende varmeisolering. Læs mere om vores skumløsninger her.

  • Bølgepap – En robust og miljøvenlig løsning, der beskytter og stabiliserer produkter under transport. Det er let at genbruge og tilpasse til forskellige behov. Boxon tilbyder bølgepap med enten 70% eller 100% genbrugsmateriale. Se vores bølgepap-produkter her.

Ved at vælge det rigtige støddæmpende materiale kan du reducere risikoen for skader, minimere returvarer og samtidig reducere din miljøpåvirkning.

Linje

Automatisering med støddæmpningsmaskiner

For at yderligere effektiviserer emballageprocessen tilbyder Boxon støddæmpningsmaskiner, der producerer beskyttelsesmaterialer direkte på stedet. Disse maskiner reducerer behovet for at opbevare store mængder materialer og gør det muligt at skabe præcis den mængde beskyttelsesmateriale, der er nødvendig for hver ordre.

  • Luftpudemaskine – Producerer tilpassede luftpuder hurtigt og effektivt, hvilket reducerer både plads- og transportomkostninger. Læs mere om vores luftpudemaskine Airwave 2 her.

  • Kompakt støddæmpningsmaskine til papir – Erstatter plastluftbobler med papir, perfekt til alle emballagemiljøer. Maskinen har et mindre C02 aftryk og er nem at genopfylde med nyt papir, hvilket sparer værdifuld plads. Se vores Geami MV-maskine her.

  • Padpak Junior og Senior – Omformer papir til støddæmpende papirpuder med fremragende støddæmpning. Puderne bruges til støddæmpning, indpakning eller fastgørelse af produkter i en kasse. Udforsk Padpakløsningerne her.

Automatisering af støddæmpende materialer hjælper virksomheder med at spare tid og ressourcer, samtidig med at det bidrager til en bæredygtig emballagestrategi.

Se alle vores støddæmpningsmaskiner.

 

Linje

Maksimer beskyttelsen og minimer miljøpåvirkningen

Bæredygtighed er ikke længere et valg, men en nødvendighed. Vi tilbyder støddæmpende løsninger, der både beskytter dine produkter og reducerer miljøpåvirkningen. Ved at anvende genanvendelige materialer og maskiner, der reducerer materialeforbruget, kan din virksomhed optimere både produktbeskyttelse og bæredygtighed. Udforsk vores brede sortiment af støddæmpende materialer og maskiner, eller kontakt os for skræddersyet rådgivning om, hvordan du kan forbedre din produkt flow og samtidig tage ansvar for miljøet.

 

Kontakt os
Til webshoppen
Tom række
loading symbol